Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Dalmatinska liga

Ocijenite sadržaj
(3 Glasova)

Mlade nade našeg kluba nastupile su na prvom kolu Dalmatinske lige koje se održalo prošle subote na Askovom stadionu u Parku Mladeži. Evo izvješća iz pera trenerice Ane.

Subota, 10. ožujka, 2012.g.

Mjesto radnje: ASK-Split

Događaj: 1. kolo Dalmatinske lige za starije kategorije

Bila je jaka bura! I naše prvo natjecanje u ovoj godini u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, i to u dresu žute boje, s natpisom Maraton klub Marjan. Netko je rekao: Trenerica i 8 pačića!!! Ali složit ćete se na pačićima ipak svijet ostaje!! :)) Srce je tuklo "sto na sat", veliko natjecanje za nas, neki su se kao početnici prepali starijih!!! Ali to je normalno.

Lipo smo se svi skupa krenili rastrčat, razgibat i zagrijat,,,,a onda je krenulo...trenerice kad sam ja, trenerice di ću ja, trenerka startni blok...ali bez obzira i na buru i na sve uspjeli smo pohvatat sve... Vremena su mjerili suci, i to ručno!

A od djece su nastupili: Filip Mamić, Mislav Mamić, Toma Bulić, Ante Rubić, Laura Bulić, Ira Bulić, Nika Tintor i Maria Klara Praničević. Filip je uhvatio i osvojio medalju u kugli i to bez konkurencije. Bio je jedini i pozlatilo mu se! Super. Nismo se tome uopce nadali. Mislav mu nije htio konkurirat; da je možda bi bio pao i kakav rekord. ALI BIT ĆE JOŠ PRILIKE!!!

Mislav je svoje srebro osvojio u bacanju vortexa, a onda ponosno odustao od 200m:)) Cure su isto bile jako dobre, ovo je tek 1.kolo, zbunile su se u štafeti, ali su zaslužile veliku pohvalu za trud. JOŠ ĆEMO MI TO SVE UVJEŽBATI NA TRENINZIMA!! A dječacima BRAVO! Jer su u štafeti 4x100m, osvojili broncu...i svi sretni završili na pobjedničkom postolju....to je bio šećer na kraju natjecanja!

REZULTATI

Ana Ljubić