Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Dalmatinska liga, 1. kolo limači

Ocijenite sadržaj
(2 Glasova)

Naši mali atletičari su izuzetno aktivni. Prošlu nedjelju su bili u Zadru. Uz izvješće trenerice Ane tu su i njihovi dojmovi, uživajte u čitanju!

U nedjelju, 18. ožujka, 2012.g., u Zadru je održano 1. kolo DAL lige za limače i limačice. Na natjecanju je nastupilo oko 180 malih atletičara iz Splita, Makarske, Knina, Benkovca i Zadra...Nije bilo nimalo lako!!!

Sve je započelo u 14:30h, a završetak se spremao tek u 19h. Dico!...tribalo je to izdržat.. SVAKA ČAST!!!

Mame i tate su spremile dici spizu....od sendviča, našla se tu i poneka voćkica, energetske čokoladice odma su se slistile, tako da kad je tribalo ugrist malo nije je više bilo..., i naravno dosta tekućine bez koje nikako ne možemo, a to je VODA.

Veliko HVALA roditeljima!!!

Svi su bili jako nestrpljivi..nije nas bilo puno...jedan mali kombi, a u njemu se našlo mjesta za: vozača Željka, koji je bio izvanredan, nećemo ga minjat!, trenericu Anu, pomagaćicu Ninu, te osam natjecatelja među kojima: Nika Tintor, Dora Miljak, Anamaria Mamić, i najmlađa među njima Antea Guvo, zatim Ivan Brnjaković, Toma Bulić, Toni Borčić i Ante Rubić...vesela i složna ekipica..

MALO NAS JE, AL' NAS IMA.... :))

Opet smo srušili barijere...i pokazali da možemo parirat i onima koji treniraju u puno boljim uvijetima,,,Ali po trudu se rezultati poznaju!

Nevjerica na Tominom licu kad je prozvano njegovo ime i drugo vrijeme u utci na 150m za uzrast dječaka 2002. Srebreni Toma...još je tia vratit medalju, misleći da su suci šta falili..

Stavi mali medalju oko vrata...jer to je bila tvoja trka! :))

A onda je ušetala u cilj kao manekenka i naša Nika, i zaslužila svoju broncu u super teškoj kategoriji, u borbi sa vodećim Hajdukom u utrci na 150m za uzrast djevojčica 2001., i ponosno s njihove dvije natjecateljke Nikom Ivanišević i Filomenom Prlac zakoračila na pobjedničko postolje. Bija je to prizor ka iz kakve bajke...a naša Nika je izgledala kao da sanja...:))))

Nije bilo kraja veselju kad je prozvana i muška štafeta za osvojeno 3.mjesto. Sve je orilo kao na kakvom derbiu i svi su nas u čudu gledali kako se veselimo...:)))

To je bilo tako smišno vidit jer su sva četvorica, onako sa torbama na leđima otrčala na postolje...:)))))

Što da Vam još kažemo osim da...nestrpljivo iščekujemo nove utrke, vesela druženja, i naravno još bolje rezultate....već u subotu je 2.kolo u Makarskoj...držite nam palčeve!!!

Ana Ljubić

Nika - NA NATJECANJU SMO UŽIVALI U ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU. BILO JE TU VESELJA I NADA KOD PROGLAŠAVANJA POBJEDNIKA. SVE U SVEMU LIJEPO SMO SE ZABAVILI I JEDVA ČEKAMO NAŠE SLIJEDEĆE VESELO NATJECANJE.
 
Dječaci nisu baš bili rječiti...NA NATJECANJU NAM JE BILO LIJEPO. OSVOJILI SMO 3. MJESTO U ŠTAFETI. (Ivan, Ante, Toma i Toni)
 
Nina - NATJECANJE JE BILO VRLO ZABAVNO I USPJEŠNO. SVI SU BILI UZBUĐENI NA PROGLAŠENJIMA. NA POVRATKU SMO UŽIVALI JER NAM JE VOZAČ DOPUSTIO SPUSTIT SICEVE, PA SMO LEŽEĆI PRIČALI VICEVE,,,SVE DOK SE NISMO TREBALI RASTATI.