Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

3 kolo dalmatinske lige, stariji

Ocijenite sadržaj
(1 vote)

DATUM: 06.05. 2012.

DAN: Nedjelja

SAT: 10:00h

MJESTO RADNJE: Park mladeži

ORGANIZATOR: Ask-Split

DOGAĐAJ: 3. kolo dalmatinske lige za starije kategorije

Još pod dojmom jučerašnjeg zbivanja...polumaratona Sv. Duje,,,,a kako naša IVANA nije mogla jučer trčati s nama zbog natjecanja u judu, u Rijeci.....cijelim putem do ASK-a su se izmjenjivali utisci i prepričavale zanimljivosti.

Lijepo je iz moje perspektive vidjeti toliko radosti i uzbuđenja, a opet toliko ozbiljnosti u razmišljanjima...a tek su 4. i 5. razred osnovne škole.

I tako su nas noge dovele do odredišta. Sve tehničke stvari obavila je trenerica, dok smo se mi smjestili.

Muški dio je ovog puta bio spriječen zbog tehničke prirode, pa su tako EKIPU krasile samo ženskice, i to redom: NIKA TINTOR '01, LAURA BULIĆ '00, IVANA BORČIĆ '00, i NINA NINČEVIĆ '00 + trenerica...

EKIPA IZ SNOVA,,,,sve smo se zajedno već prije bile dogovorile da ćemo bez straha i unatoč malom umoru od jučer ipak dati sve od sebe.

Tako je i bilo...NIKA je tako lipo skočila svoj osobni rezultat u skoku u dalj 3,95 i bila 9.

IVANA je na 60M bila 6. s rezultatom 9,45...još da smo trenirali i da smo imali šprintice,,,di bi joj bia kraj!

A tek dalj, opet 6. mjesto s osobnim 4,18.

NINA je otrčala 60m 9,95....inače može bolje. LAURA i NIKA vukle su jedna drugu na 200M, Laura je bila 7. s rezultatom 32,60..., Nika je tu bila najmlađa 9. s rezultatom 33,04.

Još nas je samo čekala štafeta 4x100M,,,malo je falilo sigurnosti u sebe, brzine, borbenosti,,,,a bili smo tako blizu medalji,,, na kraju smo ostali 4. Istrčali smo, i dali smo sve od sebe!! A to je ipak najvažnije!

Djeca su rekla:

LAURI je na natjecanju bilo zabavno, i iako nije osvojila medalju, bila je sretna jer je popravila svoj osobni rezultat na 200M. Bilo je vruće zbog sunca koje se nije micalo. Možda i nisam trčala najbolje, jer sam bila umorna od polumaratona, ali sam zadovoljna.

NINI je bilo uzbudljivo, jako vruće...ali i super jer kako ona kaže jer svi smo dali sve od sebe.

IVANi je najdraže bilo na skoku u dalj, jer je napravila svoj rekord.

A NIKA je uživala u zajedničkom druženju, trčala je najbolje što je mogla...i na kraju je dodala: ''JA SAM SASVIM ZADOVOLJNA!!!''

Zaključak je slijedeći! NAPREDUJEMO POLAKO, ALI SIGURNO!!!!

Toliko za ovaj put...lijep pozdrav!

Ana Ljubić