Maraton.HR

MI SMO ŽUTI SA MARJANA!

Što nas sve očekuje

Ocijenite sadržaj
(1 vote)

Dragi prijatelji, članovi i oni koji ćete to uskoro postati. Sada smo u dijelu sezone kada se naše aktivnosti zahuktavaju. Nastupamo na svih frontovima, djeca na njihovoj ligi, mi malo veći na HUCIPT-ovim utrkama a neki od nas na utrkama na stazi. Uz to, očekuje nas organizacija 12. polumaratona Svetog Duje, aktivni smo i oko triatlona.

Nekoliko naših aktivnosti koje sljede od nas očekuju organiziranost, ma koliko vam se sve to činilo daleko, vjerujte mi, proletjeti će u trenu!

Kao prvo nakon Sinja dolazi polumaraton u Rijeci koji se održava 22.4.2012. Prošle godine smo išli dan prije i spavali u prenoćištu Crvenog Križa. Moj je prijedlog da to napravimo i ove godine pa stoga pozivam sve one koji planiraju ići na ovu utrku da mi se što prije jave.

5. svibnja posljepodne održati će se 12. polumaraton Svetog Duje u organizaciji našeg kluba. Bez obzira na lokaciju održavanja ove utrke, biti će potrebno što više ljudi kako bi pomogli u organizaciji. Stoga, pozivam sve one koji su sigurni da neće nastupiti na rečenoj utrci da mi se jave.

Početkom lipnja, 2.6.2012. je Plitvički maraton, tradicionalno naše najmasovnije gostovanje. Idemo autobusom, pošto nam se od prošle godine značajno povećalo članstvo, možda nam klasični autobus neće biti dovoljan. Stoga bi bilo poželjno da se svi oni koji misle ići na Plitvice što prije jave Škari, kako nebi bilo iznenađenja kako nema mjesta. Još nešto, ove godine nije moguće platiti startninu na licu mjesta nego se to mora napraviti najkasnije do 18.5.2012! Evo, ako mi ne vjerujete kliknite OVDJE i uvjerite se sami.

Više u ovoj kategoriji: Kuda koji mili moji »

Obavijesti