Božićno-novogodišnja trka 2023

Ovogodišnje izdanje Božićno-novogodišnje utrke će se održati u utorak. 26. 12. 2023., sa startom u 11 sati.

‘Upravo na drugi dan Božića, kada se ljudi odmore i zažele kratke sportske aktivnosti kako bi nastavili uživati u blagdanskim slasticama. Ujedno je to prilika za okupljanje i druženje svih rekreativaca i trkača. Riječ je sad već o tradicionalnom sportskom događaju koji okuplja velik broj Splićanki i Splićana’, kaže Nebojša Lujanović iz Maraton kluba Marjan.

Održavaju se utrke na 3.2 km i 10 km. Start obje utrke je zajednički, start i cilj je na sjevernim Marjanskim vratima, okreti su na Benama (3.2 km) i malo prije Instituta dva puta (10 km).

Treba naglasiti kako je događaj otvoren svima i da naglasak nije na rezultatima. Stoga, pozivamo sve one koji imaju imalo interesa ili sklonosti, ili jednostavno žele osjetiti atmosferu – da nam se pridruže’, poziva Lujanović.

Startnina za obje utrke iznosi 20 eura za prijave i uplate zaključno s 10. 12. 2023., plaća se na IBAN MK Marjana HR4724840081135250255. Obavezno je navesti ime i prezime natjecatelja na kojeg se odnosi uplata u napomeni uplate. Iznos pokriva troškove organizacije trke, prateće opreme te dodjelu startnog paketa (broj, medalja, majica). Za prijave i uplate nakon 10. 12. 2023., startnina iznosi 25 eura. Za ovakve prijave i uplate ne garantira se startni paket već samo startni broj i finišerska medalju.

‘Bez obzira na razinu fizičke spreme, dođite na zajedničko božićno druženje. Nećete trčati usamljeni jer u grupi od stotinjak prijavljenih, bit će zasigurno trkača svih profila’, zaključuje Lujanović.

Članak by Dalmatinski portal

Link za prijavu: https://protime.si/sl_si/dogodek/bozicno-novogodisnja-utrka-split-2023/

Podjeli:

Scroll to Top